Tionde gallstensanfallet på sju månader

Efter att ha haft smärta hela dagen sedan 3 inatt åkte jag tillslut in till akuten. Tänkte jag skulle få ordentlig hjälp med att smärtlindra mitt gallstensanfall. Det var ju ändå tionde gallstensanfallet på sju månader. Men efter drygt tre timmar (och tre brustna kärl pga misslyckade försök till att ta blodprov innan man lyckades på fjärde försöket) senare är jag hemma igen. Remiss skickad för att framöver operera bort gallblåsan. Men det kommer ta sin tid kan jag tänka mig. Med tanke på allt kring Covid-19 och allting.

Men nu så ska jag sova. Tjejerna har somnat, de var uppe tills jag kom hem. Oroliga och tankarna snurrade hos dem. Fick höra att de saknat mig då jag var borta och att de tyckte det var skönt att jag var hemma. Alla ville vara nära och alla ville som ha just mig hos dem för att somna. Imorgon är det BVC och ögonmottagning för hela slanten. Uppdaterar er imorgon igen. Ikväll är jag för trött. Ville mest kika in och ja, visa att jag lever helt enkelt. Det var ju trots allt tionde gallstensanfallet på sju månader. Nu är jag less.

6 tankar kring ”Tionde gallstensanfallet på sju månader

  1. Dianasaloen@gmail.com

   Usch så jobbigt, jag har aldrig haft gallstensanfall men har förstått att det är fruktansvärt. Hoppas du inte behöver vänta alltför länge på operation.
   Läste även ditt förra inlägg… om Turners syndrom. Intressant. Tack för att du delade med dig.

   Svara
 1. Jennysvardag

  Det låter inget kul med gallstensbesvär. Jag hoppas verkligen att du får din operation rätt så fort så du slipper smärtan. Kan tänka mig att barnen var oroliga när du var på akuten.

  Svara
 2. Madde

  Det gör så ont. Då jag åkte in låg jag inne i en vecka på svält. Opererade bort den lite senare och har inte haft besvär efter det

  Svara
  1. Orsakulla

   Fy så hemskt det låter. Aldrig haft själv men vet folk som haft och det ska vara vidrigt i smärtväg. Hoppas verkligen du trots covid19 får tid för operation snabbt.

   Svara
 3. Madde

  Måste bara få säga på din bild så ser man hur lika dina änglar är. Herre vad lika dom är 🙂 Nu till inlägget. Fy bövelen att du ska ha det så 😦 Lider med dig. Hoppas att du får vård och medicin för skiten så du slipper ha ont

  Svara

Kommentera