Till min älskade Ebba

Till min älskade Ebba.. Idag fyller du år. Min älskade Ebba. Idag blir du alltså hela fem år gammal men det känns inte riktigt så. Du har för alltid varit en del av mig, samtidigt som det bara rusat iväg i tiden. Vad jag vill säga är att jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Min kärlek till dig går inte att beskriva i ord. Ebba, du är helt enkelt unik, värdefull, självständig, en solstråle i mitt liv. Du är en orsak till att jag lever. Du är min klippa. Jag vill bara att du ska veta att du är underbar. Du är så otroligt stark i dig själv.

En femåring här hemma nu

Ebba, om det är någonting jag vill att du får med dig i livet så är det detta.. Var dig själv. Glöm inte bort dig själv och var snäll mot dig själv. Du är en helt otrolig varelse och jag älskar dig. Du är stark, en empatisk medmänniska. Fortsätt vara lika god mot andra som du är idag. Jag vill att du fortsätter att sprida kärlek och glädje. Fortsätt att vara en anledning till att dra på smilbanden. I framtiden så vill jag att du fortsätter att vara dig själv. Våga tro på att du kan, för det gör du! Slå på stort! Våga satsa på dina drömmar – för de är fantastiska! Våga ta språnget! Du kan verkligen göra allt du tar dig för att göra.

Jag kommer alltid att finnas vid din sida. Jag kommer aldrig att lämna dig. Oavsett hur framtiden ter sig så kommer jag aldrig sluta älska dig. Jag vill bara att du ska veta hur otroligt älskad du är och hur mycket du påverkar din omgivning, positivt. Du är verkligen allas vår solstråle och jag vill verkligen inte att någonting sker så att ditt leende slocknar. Du är värd allt och mycket mer.

Kommentera